Verwarming

CVEen nieuwe ketel aanschaffen is een grote investering. Ik vind het daarom belangrijk dat de ketel die u aanschaft dan ook aan uw wensen voldoet. U kunt bij mij advies inwinnen zodat de nieuwe ketel ook daadwerkelijk aan uw wensen voldoet.

U heeft een woning waarin nog geen cv-installatie aanwezig is, of u bent aan het verbouwen en vervangt meteen de oude gaskachels voor een complete CV-installatie? Dan bent u bij R.Oonk Loodgieterswerk aan het juiste adres. Ik verzorg voor u complete cv-installaties met radiatoren, cv-ketels, regelingen en alle appendages.

CV-onderhoud
Met onderhoud aan uw cv-ketel voorkomt u storingen. Onderhoud verlengt ook de levensduur van uw ketel. Bovendien werkt uw ketel er zuiniger door. Bij storingen of onderhoud sta ik graag voor u klaar.

Radiatoren
Radiatoren zijn de verspreiders van de warmte die uw cv-ketel levert. Het is daarom belangrijk dat u het juiste formaat radiatoren neemt om ervoor te zorgen dat de warmte goed wordt verspreid. Ik lever en plaats diverse soorten radiatoren en verzorg tevens de aansluitingen op de bestaande installatie voor u.

Vloerverwarming
U kunt er ook voor kiezen om geen radiatoren te nemen. Vloerverwarming is een uitstekende en zeer comfortabele manier om uw badkamer, keuken of gehele woning te verwarmen.